arrow_drop_up arrow_drop_down

Je woning zelf succesvol verkopen?

Laat ons jou helpen en haal het beste er uit!

19 dagen

gemiddelde verkooptijd

€ 2.543,- 
Bespaar gemiddeld 

342

transacties op naam van onze makelaar

De voordelen voor jou op een rij

  • Advies op maat
  • Wij staan altijd voor je klaar
  • De beste presentatie van je woning
  • Geen optionele pakketten, goed is bij ons gewoon goed!
  • Samen zorgen we voor het beste resultaat

Gratis advies

Wij komen bij jou thuis om een waardebepaling van je woning te maken. Daarnaast geven wij je direct een verkoopadvies op maat en bespreken we het verkoopproces.

Dit is waar we jou bij helpen

Om je woning op de beste manier aan te bieden laten wij professionele foto's maken, krijg je 360 graden foto's, een woningvideo, de woning zal worden ingemeten conform NEN 2580 en wordt de verkooptekst door ons geschreven. Uiteraard krijg je er ook een mooie digitale brochure bij! Verder pakken wij voor jou de onderhandelingen op en maken wij de koopovereenkomst op. Vervolgens zullen wij er voor zorgen dat deze ondertekend wordt. Om tot slot alles soepel te laten verlopen onderhouden wij contact met de notaris en zorgen wij er voor dat jij met een gerust hart verder kunt!

dit moet je zelf doen

Jij wilt je woning zelf verkopen dus de bezichtigingen laten we aan jou over! Dat is ook echt het enige... Fijn toch? 
Mijn naam is Tim Overeem, makelaar in hart en nieren! Ik merk in mijn werk dat er toch best veel mensen zijn die graag hun eigen woning succesvol willen verkopen, maar niet helemaal goed weten waar ze moeten beginnen. Het lijkt ze wel leuk om de bezichtigingen te doen, maar daar moet het eigenlijk wel bij ophouden. Terecht uiteraard, want ieder zijn vak zeg ik altijd! Ik ga ook geen muur stukadoren... De juridische haken en ogen die aan een verkoop verbonden zijn is niet iets wat je zomaar even doet. Het is best prettig om dan toch die specialist aan je zijde te hebben staan die je begeleid bij het presenteren van je huis, de onderhandelingen voert en de verdere papieren rompslomp oppakt. Wat ik zelf vaak zie is dat woningen niet op de juiste manier worden aangeboden. Dit komt doordat mensen vaak zelf de foto's moeten maken en de tekst moeten schrijven. Hier sla je juist snel de plank mis. De eerste indruk geef je natuurlijk maar 1 keer. Ik ga zelf de foto's ook niet maken, dit laat ik graag aan een specialist over! Het is namelijk gewoon een feit dat wanneer de presentatie en marketing op de juiste wijze uitgevoerd worden, de woning sneller en beter verkoopt. Ik heb er daarom ook voor gekozen om een totaalpakket aan te bieden zodat jouw woning altijd op de beste manier gepresenteerd wordt! Zoek jij die specialist aan jouw zijde? Neem dan contact met ons op zodat we er samen een mooie verkoop van kunnen maken!

Overtuigd? Start vandaag nog met een gratis waardebepaling!