Over Overeem Makelaardij

Wij staan voor onze klanten en gaan altijd voor het beste resultaat! Dat mag je van ons verwachten.

“betrouwbaarheid en transparantie”

Laura Overeem

Hallo, ik ben Laura Overeem. Erkend Assistent Makelaar. Ik volg op dit moment de opleiding voor register makelaar en register taxateur! Op ons kantoor hou ik me vooral bezig met het beantwoorden van vragen of het regelen van afspraken via de mail of telefonisch. Daarnaast regel ik zaken rondom aankoop, verkoop en taxaties. Buiten kantoor ben ik regelmatig te zien bij een taxatie, bezichtiging of bouwkeuring.

Tim Overeem

Hallo, ik ben Tim Overeem. Erkend makelaar en taxateur. Ik help mensen bij het succesvol aankopen van een nieuwe woning of het succesvol verkopen van een woning. Daarnaast voer ik taxaties uit voor o.a. het aankopen van een woning, de verbouwing van je huis of een renteherziening. Betrouwbaarheid en transparantie is waar ik naar handel. ‘What you see, is what you get’!

Alice Overeem

Hallo, ik ben Alice Overeem. Administratief medewerker en gastvrouw binnen Overeem Makelaardij. Ik regel de administratie, marketing en zorg dat je bij een bezoekje aan ons kantoor hartelijk wordt verwelkomd met een kopje koffie, thee of wat fris met wat lekkers! Verder kan je mij ook aantreffen aan de telefoon voor het inplannen van een afspraak of voor vragen.

Onze Missie

Wij staan mensen bij die een woning willen aan- of verkopen. Bij ons kan de klant kiezen uit diverse pakketten, zodat elke klant op de gewenste manier geholpen kan worden. Onze diensten zijn onder andere uniek doordat ze vanuit de klant benaderd zijn en hierdoor de klant echt waar krijgt voor zijn geld! Wij bieden daarom ook geen pluspakketten aan als het gaat om het aanmelden van een woning. Iedere woning moet gewoon op de meest fantastische wijze worden aangeboden. Het geeft mij iedere keer weer een kick als mensen blij zijn met de verkoop of de aankoop van een nieuwe woning! Wij zijn pas tevreden als de klant dat is. Transparantie en betrouwbaarheid is waar onze makelaardij door gekenmerkt wordt.

“betaalbare Makelaarsdiensten van hoge kwaliteit!”

Het verhaal van Tim; oprichter van Overeem Makelaardij

Mijn naam is Tim Overeem, makelaar in hart en nieren! Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring op mogen doen bij verschillende makelaarskantoren. Ik was toendertijd werkzaam in Amersfoort en Bunschoten. Ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met bepaalde visies en werkwijzen. Ik had sterk het gevoel dat dit ook anders kon, dus ik besloot mijn eigen kantoor te starten. Hierdoor kan ik mijn eigen visie toe passen als het gaat om het bedienen van de klant. Namelijk: “what you see is what you get”. Dit is hoe ik ben en hoe ik de klant wil bedienen. Gewoon eerlijk, betrouwbaar, geen fratsen en voor de volle 100% ergens voor gaan! Dat is wat mij en mijn klanten gelukkig maakt. Het mooie van het makelaarsvak is elke dag weer mooie deals proberen te sluiten en een lach op de gezichten van de klanten te toveren! De tijden van de makelaardij zijn tegenwoordig wel veranderd… Waar vroeger de snelle makelaar nog succes had, is dat nu juist de makelaar die zijn klanten kan waarderen! Consumenten vinden juist de eerlijkheid en de rust die bewaard wordt tijdens de hectische periode van het aan- en verkopen van een woning erg fijn!