arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil het aankopen van een nieuwe woning maar niet lukken? 

Wij kunnen je helpen!

100%

ons streven naar klanttevredenheid 

€ 4.456,-
Bespaar minimaal
134
aankooptransacties op naam van onze makelaar

De voordelen voor jou met een aankoopmakelaar

  • Wij gaan met je mee tijdens de bezichtiging 
  • Wij bekijken direct of de woning bouwkundig in orde is
  • Wij brengen de bieding voor jou uit en verhogen hiermee jouw kansen op de woningmarkt!
  • Wij hebben inzichten in de cijfers en daardoor betaal jij nooit te veel voor een huis
  • Wij zorgen dat de afwikkeling bij de notaris goed verloopt
  • We staan altijd voor je klaar
  • Geen vraag is voor ons te veel

Onbeperkt advies

Heb je een leuke woning gezien? Wij gaan graag met je mee tijdens de bezichtiging en geven je vervolgens een aankoopadvies op maat! Je kunt hierna direct verder met je overwegingen. De hoge druk op de woningmarkt vraagt hier nou eenmaal om. Dus dan is het wel zo fijn dat je direct weer verder kunt.

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een leuke woning gezien en heb je direct een vraag over? Wij staan direct voor je klaar. Ook hier vraagt de huidige woningmarkt om en dat weten wij maar al te goed! Er is namelijk niets vervelender dan lang moeten wachten op een antwoord. Je kunt vaak na het antwoord weer direct verder met het maken overwegingen. Dat is gewoon fijn! 

Inzichten in de cijfers

Doordat wij inzichten hebben in de cijfers betaal jij nooit te veel voor een huis. Deze inzichten zijn eigenlijk onmisbaar bij de aankoop van een nieuwe woning. 

Wij verhogen jouw kansen op de woningmarkt

Het is momenteel als verkopend makelaar erg belangrijk om een goede deal te sluiten. Een ontbinding heeft door de hoge druk op de markt nare gevolgen voor de verkoper(s). Met een aankoopmakelaar kom je goed over en is er onderzoek gedaan naar de financiële situatie. Zo verhoog je met ons jouw kansen!

Mijn naam is Tim Overeem, makelaar in hart en nieren! Ik zie in mijn werk veel mensen die het momenteel niet redden om een nieuwe woning aan te kunnen kopen. Dit lijdt vaak tot zichtbare frustraties bij de woningzoekenden. Begrijpelijk natuurlijk! Hoe vervelend is het als je steeds maar misgrijpt. Ik moet ook eerlijk bekennen, als je geen inzichten hebt in de woningmarkt cijfers is het ook eigenlijk onbegonnen werk. En vaak zie ik dat als het wel lukt bij mensen, ze eigenlijk veel te veel betalen voor een woning. Iedereen spreekt maar van een prijsstijging van zo'n 10% per woning, maar dit is natuurlijk een gemiddelde en geldt gelukkig niet voor elke woning. Maar zonder cijfers is dit niet inzichtelijk te krijgen! Door de hoge druk die momenteel heerst op de woningmarkt maken sommige mensen helaas ook stappen die ze achteraf liever niet hadden gezet. De mensen die ik geholpen heb zijn vaak erg tevreden over mijn begeleiding als aankoopmakelaar. Ik wil mijn klanten altijd een helder beeld geven van de woning waar ze geïnteresseerd in zijn. Ook als het geen rooskleurig beeld is... Daar zijn ze me achteraf wel dankbaar voor gelukkig! Is het wel een woning die voldoet aan de wensen, dan kan ik altijd snel schakelen als dit nodig is. De markt vraagt nu eenmaal deze flexibiliteit. Ben jij opzoek naar een aankoopmakelaar die er voor gaat? Neem dan contact met me op!

Deze maand verkrijgbaar voor € 1.825,- 

  • Full service aankoopbegeleiding!

Overtuigd? plan vandaag nog een gratis adviesgesprek!