Wil het aankopen van een nieuwe woning maar niet lukken?

 

Plan een gratis afspraak in of bel
033-2583037 en wij geven u een advies op maat!

✔️

Ons streven naar klanttevredenheid

100%

✔️

Bespaar minimaal

€4.456,-

✔️

Succesvolle aankooptransacties

124

Onbeperkt advies

Heeft u een leuke woning gezien? Wij gaan graag met u mee tijdens de bezichtiging en geven u vervolgens een aankoopadvies op maat! U kunt hierna direct verder met uw overwegingen. De hoge druk op de woningmarkt vraagt hier nou eenmaal om. Dus dan is het wel zo fijn dat u direct weer verder kunt.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u een leuke woning gezien en heeft u hier direct een vraag over? Wij staan direct voor u klaar. Ook hier vraagt de huidige woningmarkt om en dat weten wij maar al te goed! Er is namelijk niets vervelender dan lang moeten wachten op een antwoord. U kunt vaak na het antwoord weer direct verder met het maken overwegingen. Dat is gewoon fijn!

Inzichten in de cijfers

Doordat wij inzichten hebben in de cijfers betaalt u nooit te veel voor een huis. Deze inzichten zijn eigenlijk onmisbaar bij de aankoop van een nieuwe woning.

Wij verhogen uw kansen op de woningmarkt

Het is momenteel als verkopend makelaar erg belangrijk om een goede deal te sluiten. Een ontbinding heeft door de hoge druk op de markt nare gevolgen voor de verkoper(s). Met een aankoopmakelaar komt u goed over en is er onderzoek gedaan naar de financiële situatie. Zo verhoogd u met ons uw kansen!